dissabte, 30 de gener del 2010

Genealogía de una bruja



La Lisbeth es prepara per passar les vacances de nadal a casa de la seva àvia. La Lisbeth és una nena especial amb alguns poders, com la seva àvia, per això s'hi entén tan bé. A ca l'àvia la Lisbeth es troba amb el veí, l'Edward, i plegats descobreixen el munt de llibres que l'àvia té a les golfes, n'hi ha un, però de molt especial, prohibit...




A mitjanit la Lisbeth s'aixeca per llegir-lo... és Brujas y hechizos... un grimori ple de fórmules màgiques i de vides de dones trencadores que han estat considerades com a bruixes... Lilith, Medusa, Mambo... i sorpresa! L'àvia i ella també hi apareixen. Mite, llegenda i realitat heus aquí el secret que comparteix amb l'àvia. Un conte molt especial que en aquesta edició de col·leccionista va acompanyat del Grimorio, Brujas y hechizos al qual el conte fa referència. Fantàstic. Apte per a petits i grans amb cor de petits, una joia. Precioses il·lustracions de Benjamin Lacombe.




Dedicat a dues bruixetes com la Lisbeth, la Kweilan i la Viu i llegeix, que aquesta setmana han fet un viatge fins a la llibreria, gràcies.

Publicat per Edelvives

8 comentaris:

elisabet ha dit...

Unes il·lustracions espectaculars (i no ho dic només perquè treballi a Baula Edelvives...). :) Un magnífic regal per a totes i tots els aprenents de bruixa i bruixot!

Mireia ha dit...

Sempre pinten bé aquests llibres amb il·lustracions que ens ensenyes però mai em decideixo, potser un dia o hauré de fer

kweilan ha dit...

Segur que els nens i nenes que visiten la teua llibreria quedaran encantats amb aquest llibre...Gràcies per la dedicatòria i una abraçada!!!

viu i llegeix ha dit...

e que deiem, on trobar llibres especials per a nens?
I gracies també per la dedicatòria, la propera vegada vindré amb l'escombra voladora

L'Espolsada llibres ha dit...

Mireia el dia que els tastis no podràs parar, es fan obres d'art.

bajoqueta ha dit...

Unes il·lustracions magnífiques, fan venir ganes de comprar-lo :)

I que bé tenir una visita d'unes bruixes tan ximpàtiques.

Tonina ha dit...

Aquest ja el tinc reservat, serà el regal de sant de la meva filla, el 12 és Santa Eulàlia i sé que aquest li encantarà!!!
M'ha encantat llegir la teva ressenya.
Salutacions

L'Espolsada llibres ha dit...

Tonina i a tu també ;P