dissabte, 2 de juliol del 2011

Coses que passen en una llibreria de poble

Ara fa un any vam gestar un projecte entre aquesta senyora i servidora de vostès, era una embrió que no sabíem si seria viable ni si creixeria. Aquesta setmana podem dir que el somni s'ha fet realitat i que dilluns passat vam veure com culminava entre rialles i molts llibres.



El setembre de 2010 va néixer el Club de lectura infantil de l'Espolsada, aquí els podeu veure amb el seu primer llibre i els somriures després de la primera sessió. Ha estat un any de lectures compartides, de descobrir que aquestes persones d'entre 9 i 12 anys tenen criteri, que saben expressar la seva opinió i el més important saben respectar la dels altres.

Aquests són els llibres que hem llegit aquest curs.


Aquest és el mètode enginyat per la Glòria per escollir el llibre que més els havia agradat, pots de vidre amb les cobertes dels llibres i galets per votar la millor lectura, qui es va endur més galets va ser en Philip Pullman i la Lila i els secrets del foc.

Dilluns com que ens acomiadàvem fins al setembre ho vam fer de manera ben especial, l'Anna Manso, autora del llibre que llegien, ens va acompanyar durant tota la sessió i va ser bombardejada a preguntes sobre el procés d'escriptura i de creació i algunes preguntes més personals, és el que té ser nen, que no tens pèls a la llengua! Gràcies Anna.



Bones vacances a tots i que gaudiu de la lectura d'aquest estiu, cosa que vol dir que això de llegir i compartir no està tan malament i que el curs que ve voleu continuar!

4 comentaris:

viu i llegeix ha dit...

Felicitats per la iniciativa i per l`èxit.
quin goig deu ser ser nen lector a prop de L'espolsada!!!

carina ha dit...

Felicitats, m'ha encantat la iniciativa. Al nmeu centre aquest any hem endegat el projecte Biblioteca Puntedu i he trobat en el teu bloc una inspiració. T'aniré seguint i possiblement, t'agafarem idees, si la finalitat és la lectura tot sigui benvingut.

SU ha dit...

Jo vull (tornar a) ser nena i venir a L'Espolsada!!!

Felicitats i endavant!

SU

Un chat botté ha dit...

ha estat un plaer fe, gràcies per fer-me partícep del teu projecte

bon estiu